Gera idėja tai

Jūsų šuolis į Verslą

Profesionalus internetinių

svetainių kūrimas nuo 150 €

Gera idėja tai

Jūsų šuolis į Verslą

Profesionalus internetinių

svetainių kūrimas nuo 150 €

Privatumo politika

Cookies (slapukų) naudojimas

Cookies (slapukai) naudojami statistikos tikslais, vertinant svetainės lankomumą bei atskirų produktų ar puslapių populiarumą o taip pat atliekant statistinius tyrimus. Cookies Jums palengvina naudojimąsi mūsų svetaine ir leidžia pateikti Jums konkretesnę bei tinkamesnę informaciją. Toks duomenų tvarkymas neleidžia tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Jūsų tapatybės. Puslapiai24.lt pasilieka teisę anonimišką statistinę informaciją perduoti trečiosioms šalims. Jūs galite ištrinti slapukus iš savo kompiuterio ar juos užblokuoti, pasinaudodami savo kompiuteryje esančia interneto naršykle. Užblokavus slapukus, dėl techninių priežasčių kai kurios mūsų paslaugos Jums gali neveikti.

Kas yra cookies (slapukai)?

Asmeninės informacijos naudojimas

Mes stengiamės suteikti Jums kiek įmanoma daugiau kontrolės tvarkant savo asmeninius duomenis, mums svarbu, kad apsilankę mūsų svetainėje, Jūs jaustumėtės patogiai. Puslapiai24.lt saugo Jūsų asmeninę informaciją ir ją naudoja teikiant Jums reikalingas paslaugas laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą. Puslapiai24.lt gali rinkti ir panaudoti Jūsų asmens duomenis (pvz. vardą, pavardę, gimimo datą, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą bei kitą svetainės registracijos formose nurodytą informaciją) prekių ir (arba) paslaugų užsakymams o tai pat, gavus atskirą išankstinį Jūsų sutikimą, kitais apibrėžtais tikslais.

Demografiniai duomenys (pvz. amžius ar lytis) gali būti naudojami siekiant svetainę geriau pritaikyti konkretaus lankytojo poreikiams, demonstruoti specialiai pagal jo poreikius atrinktą turinį. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, mes pasiliekame teisę juos pateikti trečiosioms šalims tiktai konkrečios prekės ar paslaugos teikimo tikslais ir tik tokia apimtimi, kiek būtina tiems tikslams pasiekti. Mes neatskleidžiame trečiosioms šalims Jūsų asmens duomenų jokiais kitais atvejais, prieš tai negavę išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus atvejus, kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus mes privalome tai padaryti.

Puslapiai24.lt neatsako už Jūsų asmens duomenų tvarkymą tretiesiems asmenims priklausančiose interneto svetainėse taip pat ir tais atvejais, kai į jas Jūs patenkate per mūsų svetainėje esančias nuorodas. Rekomenduojame susipažinti su kiekvieno ne mums priklausančio aplankyto tinklapio privatumo sąlygomis atskirai.

Puslapiai24.lt lankytojų duomenys yra saugomi nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo ir neleistino naudojimo. Jūs turite teisę sužinoti, kaip panaudojama jūsų asmeninė informacija. Jeigu ši informacija yra klaidinga, nebaigta ar netinkama, tam, kad galėtume tiksliai vykdyti Jūsų užsakymus ir teikti paslaugas, pataisykite ją nedelsdami. Jūs turi teisę bet kuriuo metu reikalauti, kad Puslapiai24.lt ištaisytų ar sunaikintų jūsų pateiktus asmens duomenis arba sustabdytų tokių duomenų tvarkymo veiksmus (išskyrus saugojimą). Jei tai sąlygoja negalimumą toliau teikti Puslapiai24.lt paslaugas, šių paslaugų teikimas nutraukiamas (panaikinus asmens duomenis) ar sustabdomas.

MŪSŲ SVETAINĖJE NAUDOJAMŲ SLAPUKŲ SĄRAŠAS

Slapukų tipai:

  • ryšio seanso slapukai, nustatomi lankymosi Svetainėje laikotarpiui iki uždarant interneto naršyklę;
  • nuolatiniai slapukai, saugomi ir nustatomi vartotojo kompiuteryje tam tikram laikui ir naudojami pakartotinai apsilankius Svetainėje;
  • trečiųjų šalių slapukai, nustatomi siekiant užtikrinti kitų interneto tinklalapių turinio atvaizdavimą;
  • pirmosios šalies slapukai.
Tipas Slapukų pavadinimas Aprašymas Laikotarpis
HTTP wordpress_test_cookie WordPress testo slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP PHPSESSID Slapukas yra skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Suteikia pagrindines funkcijas, tokias kaip puslapio naršymas ir saugi prieiga. Svetainė negali tinkamai veikti be šių slapukų. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP cookie_notice_accepted Naudojamas slapukų naudojimo sutikimui gauti. Saugomas 1 mėnesį.
HTTP wp-settings-time-1 WordPress taip pat nustato kelis wp-settings- {time} – [UID] slapukus. Galutinis numeris yra jūsų individualus vartotojo ID iš vartotojų duomenų bazės lentelės. Tai naudojama, norint pritaikyti jūsų administratoriaus sąsajos ir, galbūt, pagrindinės svetainės sąsajos vaizdą. Saugomas 1 metus.
HTTP wp-settings WordPress taip pat nustato kelis wp-settings- {time} – [UID] slapukus. Galutinis numeris yra jūsų individualus vartotojo ID iš vartotojų duomenų bazės lentelės. Tai naudojama, norint pritaikyti jūsų administratoriaus sąsajos ir, galbūt, pagrindinės svetainės sąsajos vaizdą. Saugomas 1 metus.
HTTP qtrans_front_language Slapukas yra skirtas interneto svetainės funkcionalumui realizuoti. Suteikia pagrindines funkcijas, tokias kaip puslapio naršymas, kalba ir saugi prieiga. Svetainė negali tinkamai veikti be šių slapukų. Saugomas 1 metus.
HTTP _gat Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.
HTTP _ga Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Saugomas 2 metus.
HTTP _gid Statistikos slapukas padeda svetainių savininkams suprasti, kaip lankytojai sąveikauja su svetainėmis renkant ir pateikiant ataskaitas anonimiškai. Trečiųjų šalių slapukas. Ištrinamas, kai uždaromas interneto svetainės langas.

BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

  1. Ši Privatumo politika galioja nuo 2018 m. balandžio 26 dienos.
  2. Mums gali prireikti atnaujinti šią privatumo ir slapukų politiką. Jei atliksime esminius šios politikos pakeitimus, mes apie tai informuosime, paskelbdami pranešimą mūsų interneto svetainėje.
Top